Suve-shoot ja lahedad #lovelulukids mängu võitjad. Vol 1.

Püüdsime lapsed pildile

Meil oli hiljuti üle pika aja jälle üks fotoshoot. Eks vahepeal oligi see pildistamine veidi keeruline, oleks vaid paari kaupa lapsi pildistada saanud :) Nüüd oli meil jällegi nalja ja naeru kõigi edasilükatud pildistamiste eest kokku. Pildile püüdis meid seekord Lulukidsi sõber fotograaf Helen Tulp.  Kuna toredaid pilte saime hulgi, siis otsustasin need mahutada lausa kahte blogipostitusse. Esimeses näeb siis meie toredaid #lovelulukids mängu võitjaid. 

 

Tutvustan nunnut Maikelit. No küll ühel on ilusad sõstrasilmad. 😍

Maikel 1

Siin pildil kannab Maikel Lõvi Liam kollektsiooni riideid. Püksid leiad SIIT, särgi SIIT ja mütsi SIIT. Tõmmule poisile sobivad sellise värvigammaga riided eriti hästi :)

Maikel on just sellises mõnusas eas, kus on eriti huvitav igal pool ringi käputada ja kiiresti liikuda mingit silma jäävat asja uurima. Helen pidi olema eriti kiire, et tabada ära hetk, kui uudishimulik avastaja kaamerasse vaatab. Igatahes võib öelda, et Maikel oli tubli ja rõõmsameelne modell. :)

Maikel 2

Siin on stiilinäide sellest, kuidas Maikel teeb jälle mõne põneva huviobjekti juurde minekut. 

Maikel 3

Maikelil on seljas Tiiger Troy püksid, mille leiad SIIT ja pusa mille leiad SIIT.

Siin on jõudnud Maikel tähtsate asjatoimetuste keskel visata ka kaamerasse kelmika pilgu. Milline hurmur. 😍

Teisteks võitjateks olid meil kaks kaunist õekest. Kohe, kui tüdrukud sisse astusid läks neljal tüdrukul vadistamiseks ehk klapp oli plikadel hea ja kajastus see ka piltidel. Isegi tants võeti kohe üles. Nunnusid pilte sai ikka küll ja küll.

Trixie tants

Seljas on siis piigadel Trixie kleidid, mille leiad SIIT ning peas peapael ja müts

No vaadake kui nunnud nad lihtsalt koos on. 😍

Trixie kalli

Trixie kalli 2

Trixie

Trixie kleit kuulub muide iga väikese printsessi lemmikute peokleitide hulka. Sinised ja roosad toonid ja korralikult sädelust. Ükssarvikud, jäätis ja vikerkaar, mida veel tahta võiks. :)

Joy

Tüdrukud said selga ka Joy kollektsiooni riided. Kleidi leiad SIIT, retuusid SIIT ning peapaela SIIT. Need värvikombinatsioonid sobisid õekestele kohe eriti hästi. Kleit on mõnus ja avar keeru-kleit ning retuusid kelmika lõikega.

Joy 2

Järgmisest blogipostitusest saab lugeda, kes meil veel pildistamas käisid ja kiigata, mis neil ka seljas oli :)

 

Ela värvis!

Betty ja Linda 

Betty ja Linda

08.juuli.2021 — Betty Liib

Jäta kommentaar

Pane tähele: kommentaarid tuleb enne nende avaldamist heaks kiita.